Linka na výrobu chleba Fritsch





















Pokud se rozhodnete koupit zařízení za nízkou cenu, ujistěte se, že komunikujete s reálným prodejcem. Zjistěte si co nejvíce informací o majiteli zařízení. Jedním ze způsobů podvádění je reprezentovat sebe jako skutečnou společnost. V případě podezření nás informujte o této skutečnosti prostřednictvím kontaktního formuláře pro zpětnou vazbu.
Než se rozhodnete pro nákup, pečlivě si přečtěte několik nabídek prodeje, abyste pochopili průměrné náklady na vybraný model. Pokud je cena nabídky, která se vám líbí, mnohem nižší než ceny podobných nabídek, přemýšlejte o tom. Značný rozdíl v cenách může naznačovat skryté vady nebo pokus prodejce o spáchání trestného činu podvodu.
Nekupujte vozidlo, jehož cena se příliš liší od průměrné ceny podobných výrobků.
Nesouhlaste s úhradou zálohy za zboží. Budete-li mít pochybnosti, nebojte se zeptat na podrobnosti a požádejte o další fotografie a dokumenty k vozidlu, abyste ověřili pravost dokumentů, zadávejte další otázky.
Nejběžnější typ podvodu. Nepraví prodejci vás mohou požádat o určitou částku zálohy na "rezervaci" vašeho práva na nákup zařízení. Takto mohou podvodníci shromáždit velké částky a zmizet, přestanou brát telefon.
- Převod předplatného na kartu
- Neplaťte zálohu bez dokladů, které potvrzují převod peněz, pokud během komunikace prodávající vzbuzuje podezření.
- Převod na účet "důvěrné osoby"
- Taková žádost by měla být podezřelá, s největší pravděpodobností komunikujete s podvodníkem.
- Převod na účet firmy s podobným názvem
- Buďte opatrní, podvodníci se mohou vydávat za dobře známé společnosti provedením nepatrné změny v názvu. Nezasílejte prostředky, pokud máte pochybnosti o názvu společnosti.
- Nahrazení vlastních údajů na faktuře skutečné firmy
- Před provedením převodu se ujistěte, že zadané údaje jsou správné a že se vztahují k dané firmě.
Kontakt na prodávajícího

Vielseitige und vollautomatische Fritsch Teigbandanlage, ideal für die Großproduktion von verschiedenen tourierten und ausgewalzten Teigprodukten wie Blätterteig, Pizzateig, Mürbeteig und mehr. Dieses umfassende System integriert mehrere Verarbeitungsschritte und ermöglicht gleichbleibend hochwertige Ergebnisse bei minimalem manuellen Aufwand.
bestehend aus:
Teigbandlinie mit Aufrolleinheit
Scheffus-Extruder (für Rückführung / Resteverarbeitung) – Breite: 460 mm – 3 Walzen – Einlaufband
Fritsch-Linie:
1 Multiroller
1 Querwalzwerk
2 Kalibrierer
4 Mehlstreuer
1 Guillotine
Transportband für Teigrückführung
BVT-Aufrollstation:
Papiereinleger
Teigschneider
Papierschneidesystem
Aufrolleinheit für 1 Bahn (40 Stück/Min.)
Flowpack ULMA Atlanta
Blätterteiglinie:
DUO FRITSCH-Linie
1 Multiroller
1 Querwalzwerk
1 Kalibrierer
4 Mehlstreuer
Versatile and fully automated Fritsch dough belt line, ideal for the high-volume production of various laminated and rolled dough products such as puff pastry, pizza dough, shortcrust pastry, and more. This comprehensive system integrates multiple processing stages, enabling consistent, high-quality results with minimal manual intervention.
System includes:
Dough Processing Line with Roll-Up Unit:
Scheffus extruder (460 mm width) with 3 rollers and infeed conveyor
Fritsch line components:
1 Multiroller
1 Cross roller
2 Calibrators
4 Flour dusters
1 Guillotine cutter
Conveyor for dough return
BVT Roll-Up Unit:
Paper depositor
Dough cutting system
Integrated paper cutting system
Roll-up unit (1 lane – up to 40 rolls/min)
End-of-Line Packaging:
ULMA Atlanta flowpack machine
Additional Puff Pastry Line (DUO FRITSCH):
1 Multiroller
1 Cross roller
1 Calibrator
4 Flour dusters
Suitable for:
Puff pastry
Pizza dough
Shortcrust pastry
Rolled dough products
Do produkcji ciast francuskich i wyrobów cukierniczych
Wszechstronna i w pełni zautomatyzowana linia taśmowa Fritsch do ciasta, idealna do produkcji na dużą skalę różnych rodzajów ciast warstwowych i wałkowanych, takich jak ciasto francuskie, ciasto na pizzę, kruche ciasto i wiele innych. Ten kompleksowy system łączy wiele etapów przetwarzania, zapewniając spójną, wysoką jakość przy minimalnej interwencji manualnej.
Składa się z:
Linia taśmowa do ciasta z urządzeniem do zwijania
Ekstruder Scheffus (do recyklingu / przetwarzania pozostałości) – szerokość: 460 mm – 3 walce – taśma podająca
Linia Fritsch:
1 multiroller
1 wałkownica poprzeczna
2 kalibrowniki
4 rozsiewacze mąki
1 gilotyna
Taśma transportowa do zwrotu ciasta
Stacja zwijania BVT:
Podajnik papieru
Nóż do ciasta
System do cięcia papieru
Urządzenie do zwijania dla 1 pasa (40 sztuk/min)
Flowpack ULMA Atlanta
Linia do ciasta francuskiego:
Linia DUO FRITSCH
1 multiroller
1 wałkownica poprzeczna
1 kalibrownik
4 rozsiewacze mąki