Dělička těsta Benier Dough Expert







Pokud se rozhodnete koupit zařízení za nízkou cenu, ujistěte se, že komunikujete s reálným prodejcem. Zjistěte si co nejvíce informací o majiteli zařízení. Jedním ze způsobů podvádění je reprezentovat sebe jako skutečnou společnost. V případě podezření nás informujte o této skutečnosti prostřednictvím kontaktního formuláře pro zpětnou vazbu.
Než se rozhodnete pro nákup, pečlivě si přečtěte několik nabídek prodeje, abyste pochopili průměrné náklady na vybraný model. Pokud je cena nabídky, která se vám líbí, mnohem nižší než ceny podobných nabídek, přemýšlejte o tom. Značný rozdíl v cenách může naznačovat skryté vady nebo pokus prodejce o spáchání trestného činu podvodu.
Nekupujte vozidlo, jehož cena se příliš liší od průměrné ceny podobných výrobků.
Nesouhlaste s úhradou zálohy za zboží. Budete-li mít pochybnosti, nebojte se zeptat na podrobnosti a požádejte o další fotografie a dokumenty k vozidlu, abyste ověřili pravost dokumentů, zadávejte další otázky.
Nejběžnější typ podvodu. Nepraví prodejci vás mohou požádat o určitou částku zálohy na "rezervaci" vašeho práva na nákup zařízení. Takto mohou podvodníci shromáždit velké částky a zmizet, přestanou brát telefon.
- Převod předplatného na kartu
- Neplaťte zálohu bez dokladů, které potvrzují převod peněz, pokud během komunikace prodávající vzbuzuje podezření.
- Převod na účet "důvěrné osoby"
- Taková žádost by měla být podezřelá, s největší pravděpodobností komunikujete s podvodníkem.
- Převod na účet firmy s podobným názvem
- Buďte opatrní, podvodníci se mohou vydávat za dobře známé společnosti provedením nepatrné změny v názvu. Nezasílejte prostředky, pokud máte pochybnosti o názvu společnosti.
- Nahrazení vlastních údajů na faktuře skutečné firmy
- Před provedením převodu se ujistěte, že zadané údaje jsou správné a že se vztahují k dané firmě.
Kontakt na prodávajícího

Der Benier Dough Expert Teigteiler, Baujahr 2005, wurde für eine effiziente und präzise Teigportionierung entwickelt. Er verfügt über zwei Kammern und sechs Kolben und erreicht eine Leistung von bis zu 3.000 Stück pro Stunde. Damit ist er ideal für ein breites Spektrum an Anwendungen in Bäckereien geeignet.
Dank seines Designs gewährleistet er eine gleichbleibende Portionierung und zuverlässige Leistung und ist somit eine bewährte Lösung für Produktionsumgebungen mit hohen Stückzahlen.
The Benier Dough Expert dough divider, built in 2005, is engineered for efficient and precise dough portioning. It features two chambers and six pistons, providing a capacity of up to 3,000 pieces per hour. This makes it ideal for a wide range of bakery applications.
Designed to ensure consistent portioning and reliable performance, it is a dependable solution for high-volume production environments.
Dzielarka do ciasta Benier Dough Expert, wyprodukowana w 2005 roku, została zaprojektowana z myślą o wydajnym i precyzyjnym porcjowaniu ciasta. Wyposażona jest w dwie komory i sześć tłoków, co zapewnia wydajność do 3 000 sztuk na godzinę. Dzięki temu idealnie nadaje się do szerokiego zakresu zastosowań w piekarniach.
Konstrukcja urządzenia gwarantuje równomierne porcjowanie oraz niezawodną pracę, co czyni je sprawdzonym rozwiązaniem dla środowisk produkcyjnych o dużej wydajności.